Tuoksuton kampaamo hoitaa hiuksesi hellästi Vantaalla

Mikäli arvostat sisäilman puhtautta ja laadukasta hiustenhoitoa, olet lämpimästi tervetullut Riitukka Hyvän ilman parturi-kampaamoon asiakkaaksi. Palvelen asiakkaitani yli 30 vuoden kokemuksella kodin yhteydessä toimivassa liikkeessäni Vantaan Askistossa. Kodinomainen tunnelma tekee kampaamo- tai parturikokemuksestasi rentouttavan ja mukavan hetken arkeen tai juhlaan.

Tuoksuttomana kampaamona suosin turvallisia sekä hajusteettomia tuotteita ja määrältään pientä, mutta tarkkaan valittua tuotevalikoimaa. Liikkeessäni on myös allergikoiden, astmaatikkojen ja migreenistä kärsivien helpompi asioida.

Kampaamon palvelut

Tarjoan laadukasta hiusmuotoilua ja asiakaslähtöistä palvelua kaikenikäisille asiakkailleni. Lähdetään liikkeelle sinun toiveestasi ja visiosta hiuksiasi koskien. Kuuntelen ja autan sinua kartoittamaan juuri sinun hiuslaadullesi ja kasvoillesi sopivimmat mallit sekä värimaailmat. Päivitetään tyylisi kokonaan uuteen tai tehdään jotain pientä uudistusta vanhaa tyyliäsi mukaillen.
Toteutan kattavasti tarpeesi mukaan:
hiustenleikkaukset
hiusten värjäykset
kampaukset (hääkampaus, vanhojen tanssit ym.)
permanentit
päänahan erikoishoidot
ripsien ja kulmien värjäykset.
Tutustu hinnastoon

Varaa aika vaivattomasti netissä

Voit varata aikasi joko puhelimitse tai kätevästi netissä ajanvarauspalvelun kautta. Lämpimästi tervetuloa!

DS – Kotimainen, hajusteeton kampaamotuotesarja

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat monille päivittäisiä ja todellisia haasteita. Sim Finland Oy on kehittänyt korkealuokkaisen, hajusteettoman kampaamotuotesarjan ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä.

Tuotesarjassa panostetaan laadukkaisiin ja toimiviin raaka-aineisiin, joilla on todellinen funktio tuotteessa. Tarkkaan valikoidut raaka-aineet on dermatologisesti testattu herkällä iholla, ja tuotteet hoitavat sekä ravitsevat hiuksia, mutta vähemmällä kemikaalikuormituksella.

DS-sarjan tuotteet kuuluvat Riitukka Hyvän ilman parturi-kampaamon tuotevalikoimaan, sillä ne edustavat ajatukseltaan ja ominaisuuksiltaan myös yritykseni ideologiaa.

Käytän tuotesarjaa työskennellessäni tuoksuttomassa kampaamossani ja halutessasi suosittelen sarjasta myös sinulle sopivimmat tuotteet. Tällöin voit halutessasi ostaa ne mukaasi omaa käyttöäsi varten.

Tutustu hiustenhoitotuotteisiin

Käytän kampaamossani Vantaalla vain hajusteettomia ja turvallisia tuotteita.

Kysy lisää!