Forme System 4

Luontoystävälliset hiustenhoitotuotteet

Hiuksesi pysyvät hyvässä kunnossa, kun hoidat niitä laadukkailla tuotteilla.  Myymme tunnettujen laatumerkkien hiustenhoitotuotteita, joista löytyvät sopivat vaihtoehdot jokaiselle hiustyypille. Tule tutustumaan valikoimaan liikkeeseemme Vantaan Askistoon. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sim Sensitive: Argan Care

Sim Sensitiven Argan Care -tuotesarjassa vaikuttavana raaka-aineena on arganpuun siemenistä uutettu marokkolainen arganöljy. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä tärkeitä omega3- ja omega9-rasvahappoja. Nämä suojaavat sekä elvyttävät hiusta niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

KC Professional: No nothing Very Sensitive

KC Professionalin No nothing Very Sensitive on kotimainen tuotesarja, jossa on huomioitu herkkäihoisten tarpeet. Tuotteet puhdistavat ja hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa hellävaraisesti eikä ne sisällä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä raaka-aineita. Tuotesarja sopii koko perheelle, etenkin herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille.

Sim Sensitive: Forme 4U

Forme 4U -sarjasta löytyvät sopivat tuotteet yksilölliseen muotoiluun, olkoon tyylisi rohkea ja villi tai siloitellun tyylikäs. Forme 4U -tuotteissa on Sim Sensitive -linjan mukainen hypotuoksu.

Sim Sensitive: System-4

System-4-sarja on kehitetty erityisesti hiuspohjan ongelmiin. Jopa puolet suomalaisista kärsii eriasteisista hiuspohjan häiriöistä. System-4-tuotteilla voit hoitaa hiuspohjaa turvallisesti päivittäin, ja pitää se hyvässä kunnossa pysyvästi. System-4-sarjasta löytyy tuotteet myös hiuspituuksille. Sarjan kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia.

Suosittele meitä